Konvertuesi i YouTube në WAV

Konvertuesi i videos YouTube në wav

Fusni URL-në e videos ose listës së luajtjes për ta shkarkuar dhe konvertuar nga youtube në wav në sekonda.

MP4 - 1080p
dropdown arrow
Lidhja do të jetë e disponueshme për 100 sekonda.
Shkarko

Meqenëse YouTube ka orë të panumërta përmbajtjesh, asgjë nuk e kalon atë për argëtim falas. Problemi i vetëm është se faqja nuk ju lejon të shkarkoni video. Por mos u dëshpëroni sepse ne kemi zgjidhjen për këtë!

Këtu në SaveNow, ju mund t'i konvertoni videot tuaja të preferuara në YouTube në MP4 pa kufij. Faqja jonë ka gjithashtu veçori të tjera që do t'i gjeni të dobishme. Konvertimet dhe shkarkimet janë të shpejta dhe të drejtpërdrejta, falë teknologjisë sonë.

Filloni dhe ruani tani sa më shumë video që dëshironi në pajisjen tuaj me mjetin tonë online falas. Në këtë mënyrë, ju mund t'i ruani videot tuaja përgjithmonë.

ProKundër

Message bubble

Si të konvertoni videot nga YouTube në MP4


Thumb up

FAQ

Cili është formati MP4?


I njohur zyrtarisht si MPEG-4 Pjesa 14, MP4 është një format standard kontejner multimedial. Mund të ruajë audio, video, tekst, imazhe statike dhe meta të dhëna. Formati është kontejneri më i përdorur për shpërndarje multimediale dixhitale.
MP4 u zgjerua nga QuickTime File Format. Ai u zhvillua nga Organizata Ndërkombëtare për Standardizim dhe u lëshua në vitin 2001. Zgjatja e emrit të skedarit është .mp4.
MP4 lejon transmetimin në internet.
Si një format kontejner, MP4 nuk është vetë të dhënat. Është më shumë si një mbështjellës. MP4 përmban rrjedhat e të dhënave dhe i vendos ato në një skedar të vetëm.

Çfarë formatesh mund të ruajë MP4?


Kontejneri MP4 mund të ruajë rrjedhat e të dhënave në disa formate.
Për sa i përket të dhënave video, MP4 tenton të përmbajë video në formatet HEVC dhe AVC. Formati kryesisht përfshin transmetime audio në formatin AAC dhe mbështet ALAC, FLAC, MP3 dhe të tjera.

A mbështet MP4 rezolucionet 4K?


Po, formati MP4 mbështet përmbajtjen HD dhe më gjerë. Mund të përmbajë video në rezolucion deri në 8K.

Video Camera

A mund të konvertojë Windows 10 videot e YouTube në MP4?


Kompjuterët me Windows 10 nuk mund ta konvertojnë YouTube në MP4 ose në ndonjë format tjetër. Por kjo nuk do të thotë që ju nuk mund ta bëni këtë me pajisjet Windows.
Kompjuterët me përdoruesit e Windows 7 deri në 10 mund të përdorin SaveNow për të konvertuar dhe shkarkuar video pa asnjë problem.
Mund të përdorni gjithashtu SaveNow me kompjuterë Mac, kompjuterë Linux dhe laptopë Chromebook.

A mund të shkarkojë Google Chrome videot e YouTube si skedarë MP4?


Google Chrome nuk mund të konvertojë dhe shkarkojë videot e YouTube në MP4 vetë. Por mund të përdorni Google Chrome për të hyrë në mjetet në internet si SaveNow.
Mund të përdorni gjithashtu mjetin tonë nga Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Silk Browser, Opera dhe të gjithë shfletuesit e bazuar në krom.

Folder

A janë MPEG-4 dhe MP4 të njëjta?


Megjithëse janë terma të lidhur, jo, MPEG-4 dhe MP4 nuk janë të njëjta.
MPEG-4 është një metodë e kompresimit të të dhënave audio dhe video. Ai përfshin kodekë të ndryshëm ose formate të ngjeshur që përdorin metodën e përmendur, duke përfshirë MP4. Në të kundërt, MP4 është një format i kontejnerit pjesë e grupit MPEG-4.

Ku është i disponueshëm SaveNow?


SaveNow është një shkarkues në internet nga YouTube në MP4 që mund ta përdorni në mbarë botën. Faqja jonë nuk ka asnjë lloj gjeo-kufizimi.

A i mbështet SaveNow pajisjet celulare?


Po, SaveNow mbështet pajisjet celulare. Mjeti ynë është një konvertues online i përshtatshëm për celularin. Ndryshe nga platformat e tjera, kur më shumë njerëz hyjnë në internet me pajisje celulare, ne nuk i kufizojmë pajisjet celulare kur më shumë njerëz i përdorin ato për të hyrë në internet. Qoftë telefon apo tablet, këtu mund të shkarkoni video nga YouTube me to.
SaveNow është i disponueshëm për iPhone, iPad, tableta Amazon Fire dhe telefona dhe tabletë Android.

A shkarkon SaveNow përmbajtje HD?


Po, mund të përdorni SaveNow për të shkarkuar përmbajtje HD nga YouTube. Gjëja më e mirë është se nuk duhet të paguani për të pasur akses në atë veçori. Të gjitha veçoritë e SaveNow janë falas.
Me mjetin tonë, ju mund të shkarkoni video në rezolucionin që ju përshtatet më mirë. Rezolucioni i videos mund të jetë deri në 360p ose deri në 8K.

Shield

A është e sigurt konvertimi i videove në MP4 me SaveNow?

Është 100 % e sigurt për të përdorur SaveNow për të kthyer videot tuaja të preferuara nga YouTube në MP4 ose formate të tjera.

Mjeti ynë testohet rregullisht për ta mbajtur platformën të lirë nga të gjitha llojet e kërcënimeve kibernetike. Nuk do të përballeni kurrë me kërcënime phishing ose malware kur shkarkoni me mjetin tonë. Për sa i përket privatësisë, ne nuk i ndajmë të dhënat tuaja me palët e treta sepse nuk mbledhim asnjë të dhënë në lidhje me shkarkimet dhe konvertimet tuaja.