Konvertuesi i YouTube në WAV

Konvertuesi i videos YouTube në wav

Fusni URL-në e videos ose listës së luajtjes për ta shkarkuar dhe konvertuar nga youtube në wav në sekonda.

MP4 - 1080p
dropdown arrow
Lidhja do të jetë e disponueshme për 100 sekonda.
Shkarko

Nuk ka asnjë mënyrë për të shkarkuar video nga YouTube me kompjuterë brenda YouTube. Kjo është e mundur vetëm me telefona, dhe opsioni nuk është falas. Por jashtë YouTube, ekziston SaveNow, një mjet për të shkarkuar video nga YouTube!

Me konvertuesin tonë YouTube në FLV, ju mund të konvertoni video të pakufizuara në skedarë FLV falas. Filloni të shkarkoni këtu pa instaluar asgjë ose pa u identifikuar tani. Në SaveNow, kjo është e panevojshme!


Pro


Kundër


Si të konvertoni përmbajtjen e YouTube në FLV

  1. Shikoni në YouTube URL-në e videos që keni ndërmend të konvertoni.
  2. Kopjoni lidhjen dhe ngjisni në kutinë e mësipërme.
  3. Zgjidhni FLV si formatin e dëshiruar të daljes.
  4. Klikoni në shkarkim!


Pyetjet e shpeshta

Cili është formati FLV?

Flash Video, i njohur gjithashtu si FLV, është një format kontejner multimedial që përdoret për të shpërndarë video në internet. Formati ruan audio, video dhe tekst.

FLV u zhvillua nga Adobe Systems dhe u lëshua në 2002. Zgjatja e emrit të skedarit është .flv.


Si të hapni skedarë FLV?

Luajtja e videove FLV në internet nuk duhet të jetë problem. Por gjëja është ndryshe kur i luani ato jashtë linje.

Në këtë rast, duhet të shkarkoni një media player që mbështet FLV. VLC është zakonisht opsioni më i mirë falas për këtë.


Si të konvertoni listat e luajtjes në YouTube në FLV

Ju mund t'i konvertoni listat e luajtjes në YouTube në FLV me mjetin tonë. SaveNow është gjithashtu një shkarkues i listës së luajtjes në YouTube!

Procesi është i njëjtë si me videot. Ju vetëm duhet të futni URL-në e një liste për luajtje në vend të lidhjes për një video të vetme.


A mund të konvertojë macOS videot e YouTube në FLV?

Kompjuterët Mac nuk janë në gjendje të konvertojnë videot e YouTube në FLV vetë. Por ju mund të përdorni Mac-in tuaj për të hyrë në SaveNow dhe për të përdorur konvertuesin tonë.

SaveNow është gjithashtu i disponueshëm për PC me Windows, kompjuterë Linux dhe laptopë Chromebook.


A i konverton Android videot nga YouTube në FLV?

SaveNow është një konvertues në internet i përshtatshëm për celularët nga YouTube në FLV. Mund të përdorni telefonin ose tabletin tuaj Android për të kthyer videot duke përdorur platformën tonë pa asnjë problem.

iPhone, iPad dhe tabletët Amazon Fire gjithashtu mund të hyjnë në SaveNow pa asnjë problem.


Si të konvertoni videot e YouTube në FLV me Google Chrome

Ju mund t'i konvertoni videot e YouTube në FLV përmes Google Chrome duke përdorur SaveNow. Platforma jonë mund ta kthejë shfletuesin tuaj të internetit në një konvertues YouTube në FLV.

SaveNow punon gjithashtu me Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge, Silk Browser dhe Safari.


A është i sigurt përdorimi i konvertuesve në internet nga YouTube në FLV?

SaveNow është ndër faqet më të besueshme për të kthyer përmbajtjen e YouTube në formatin FLV.

Faqja testohet rregullisht për ta mbrojtur atë nga çdo sulm. Kjo do të thotë që ju kurrë nuk do të merrni malware kur përdorni mjetin tonë.