Konvertuesi i YouTube në WAV

Konvertuesi i videos YouTube në wav

Fusni URL-në e videos ose listës së luajtjes për ta shkarkuar dhe konvertuar nga youtube në wav në sekonda.

MP4 - 1080p
dropdown arrow
Lidhja do të jetë e disponueshme për 100 sekonda.
Shkarko

Të gjithëve u pëlqen të dëgjojnë muzikë dhe podkaste në YouTube. Dhe arsyeja është e thjeshtë: duke llogaritur me miliarda përdorues, YouTube pret miliona e miliona këngë. Me fjalë të tjera, faqja e internetit më e vizituar në botë ka një katalog masiv muzikor edhe më të gjerë se Spotify dhe Deezer. Dhe YouTube YouTube u bë mediumi më i aksesueshëm për gjetjen e këngëve dhe dëgjimin e muzikës si rezultat.

Megjithatë, megjithëse transmetimi i muzikës në YouTube është i drejtpërdrejtë, asgjë nuk mund të jetë më e mirë për të luajtur këngën jashtë linje direkt nga pajisja juaj. Dhe meqenëse e dimë këtë, ne ju ofrojmë një nga mjetet më të mira të konvertimit të YouTube në Flac në internet në Savenow.to. Në këtë mënyrë, ju mund të konvertoni dhe shkarkoni të gjitha këngët dhe podkastet tuaja të preferuara nga YouTube në hapësirën ruajtëse të pajisjes tuaj në sekonda.

Message bubble

Cili është formati FLAC?

Formati Free Lossless Audio Codec, i njohur zakonisht si FLAC, është një format audio me burim të hapur për kompresimin pa humbje të audios. Kjo do të thotë që nuk ka humbje në cilësi gjatë kompresimit.

Zhvilluar nga Fondacioni Xiph.Org dhe lëshuar në 2001, është formati më i përdorur pa humbje. Karakteristika e tij më mbresëlënëse është se ai paraqet një cilësi audio praktikisht identike me një CD zyrtare, por me një madhësi 50% më të vogël.

Për sa i përket shpërndarjes dhe përdorimit të tij, shumica e pajisjeve dhe lojtarëve moderne mbështesin FLAC. Për shembull, tabletët e telefonave Android mbështesin skedarët FLAC në mënyrë origjinale dhe lojtarët si VLC dhe Winamp e luajnë atë pa problem. Dhe është mjaft i famshëm për të qenë formati pa humbje i përdorur nga Deezer në abonimin e tij të muzikës Hi-Fi.

Thumb up

FLAC kundrejt MP3

A ia vlen FLAC?

MP3 është një format për kompresim me humbje. Kjo do të thotë, disa tinguj humbasin qëllimisht gjatë kompresimit për të zvogëluar në masë të madhe madhësinë e skedarit. Dhe kjo, natyrisht, ndikon në cilësinë e zërit.

Megjithatë, formati FLAC nuk përfshin asnjë humbje (arsyeja është pa humbje) dhe e mban cilësinë e audios të papërlyer. Tingëllon po aq e saktë sa dukej kur u regjistrua.

Thënë kështu, formati FLAC mposht MP3 kur bëhet fjalë për cilësinë. Skedarët FLAC tingëllojnë edhe dhjetë herë më mirë se ato MP3 dhe tregojnë besnikëri më të lartë. Pra, po, FLAC është dukshëm më i mirë se MP3 për sa i përket cilësisë.

Por cilësia vjen me një çmim. Skedarët FLAC janë rreth dhjetë herë më të mëdhenj se skedarët MP3. Kështu, një album i tërë me 10 këngë në formatin FLAC do të zërë shumë hapësirë ruajtëse. Pra, nuk është një opsion nëse po ju mbaron hapësira, me siguri.

Por si përfundim, ne e konsiderojmë se formati FLAC ia vlen absolutisht. Dallimi i cilësisë është thelbësor kur luhet me pajisjet e duhura audio. Pra, nëse doni të dëgjoni muzikë me cilësinë më të lartë të mundshme të audios, formati FLAC është një nga opsionet më të mira.

Video Camera

Si të konvertoni videot nga YouTube në skedarë FLAC

Tani është koha t'ju tregojmë se si të përdorni platformën tonë për të kthyer videot e YouTube në FLAC.

Ju do të jeni të lumtur të dini se procesi është mjaft i shpejtë dhe i drejtpërdrejtë. Fjalë për fjalë, pasi të keni bërë disa klikime dhe duke pritur disa sekonda, videoja do të jetë gati për ta shkarkuar në formatin e dëshiruar.

Gjithashtu, ju themi se nuk keni nevojë për ndonjë njohuri të mëparshme në kompjuter dhe redaktimin e videos për të përdorur mjetin tonë të konvertimit. Ai ka një ndërfaqe të krijuar posaçërisht në mënyrë që edhe ata që nuk janë të njohur me kompjuterët mund ta përdorin atë.

Për të kthyer videot e YouTube në skedarë FLAC, duhet të:

Dhe kjo eshte e gjitha. Platforma jonë do ta konvertojë videon e YouTube në FLAC brenda pak sekondash.

Është vërtet kaq e thjeshtë. Vetëm disa klikime janë të nevojshme për të përdorur platformën tonë dhe konvertimi do të jetë me shpejtësi të lartë.

Pra, përdorni Savenow.to për të konvertuar dhe shkarkuar videot në YouTube. Konvertimi është i shpejtë dhe i drejtpërdrejtë.

Folder

Kur të konvertoni videot e YouTube në formatin FLAC

Megjithëse formati FLAC është më i mirë se MP3, jo të gjitha videot në YouTube mund të konvertohen në këtë format pa humbje. Dhe jo sepse nuk është e mundur, por që konvertimi nuk do të sjellë rezultatin e pritur: muzikë me besnikëri të lartë.

Arsyeja është se pasi audioja dixhitale kompresohet me humbje me MP3, për shembull, nuk është e mundur të rifitohet cilësia origjinale e audios. Prandaj, të dhënat e humbura gjatë kompresimit nuk kthehen edhe nëse konvertoni skedarin MP3 në një skedar FLAC.

Pra, përpara se të vendosni të konvertoni një video në YouTube në FLAC, përcaktoni nëse audioja e videos nuk është tashmë e ngjeshur. Nëse është, mos e konvertoni në këtë format sepse do të përfundoni vetëm me një skedar të madh me audio me cilësi të ulët. Por nëse jo, zgjidhni FLAC për të ruajtur cilësinë origjinale të audios së videos pas konvertimit.

Çfarë është një konvertues në internet?

Një konvertues falas në internet është një mjet i bazuar në ueb për të kthyer skedarët në formate të tjera në internet. Kjo do të thotë që nuk keni nevojë të shkarkoni softuer për të konvertuar skedarët sepse të gjitha proceset kryhen në renë kompjuterike në vend të pajisjes tuaj. Dhe kjo garanton konvertime dhe shkarkime me shpejtësi të lartë.

Savenow.to është një konvertues në internet që ju lejon të konvertoni dhe shkarkoni video nga YouTube në formatin e preferuar pa kosto. Pra, zgjidhni ne mbi platformat e tjera për të kthyer videot e YouTube në FLAC.

Shield

A është e sigurt konvertimi dhe shkarkimi i videove të YouTube në formatin FLAC?

Në fakt varet nga mjeti që përdorni për të konvertuar dhe shkarkuar videot. Nëse përdorni një të gabuar, pajisja juaj mund të përfundojë me një virus ose malware. Në raste të tjera, mund të gjeni kërcënime phishing.

Por ne ju ofrojmë shërbime të sigurta të konvertimit këtu në Savenow.to. Pavarësisht se sa video shkarkoni me mjetin tonë, gjithmonë do ta merrni videon dhe asgjë më shumë se kaq. Kjo për shkak se platforma jonë testohet rregullisht për ta mbajtur atë të pastër nga kërcënimet kibernetike të çdo lloji.

Ju lutemi, na besoni dhe konvertoni dhe shkarkoni videot e YouTube këtu sepse jeni të sigurt me ne.