Konvertuesi i YouTube në WAV

Konvertuesi i videos YouTube në wav

Fusni URL-në e videos ose listës së luajtjes për ta shkarkuar dhe konvertuar nga youtube në wav në sekonda.

MP4 - 1080p
dropdown arrow
Lidhja do të jetë e disponueshme për 100 sekonda.
Shkarko

Imagjinoni që dëshironi të shkarkoni rreth 33 video nga YouTube. Me shkarkues të zakonshëm në internet, një detyrë e tillë është e mundur, por e bezdisshme. Ju do të duhet të bëni të njëjtin proces shkarkimi 33 herë. Por ky nuk është rasti me SaveNow!

Jeni në vendin e duhur nëse dëshironi të shkarkoni disa video nga YouTube njëkohësisht. Duke përdorur YouTube Batch Downloader, mund të shkarkoni dhjetëra video në të njëjtën kohë.

Nuk ka nevojë për regjistrim apo pagesë. Shkarkoni video të panumërta falas menjëherë këtu!


Pro


Kundër


Si të shkarkoni video në YouTube në grupe

  1. Kërkoni URL-të e videove që do të shkarkoni.
  2. Kopjo dhe ngjit çdo URL në kutinë e mësipërme një nga një.
  3. Zgjidhni formatin e preferuar të daljes.
  4. Klikoni në shkarkim.

Pyetjet e shpeshta

Çfarë është një YouTube Batch Downloader në internet?

Një YouTube Batch Downloader në internet është një mjet i bazuar në renë kompjuterike për të shkarkuar videot e YouTube në grupe. Meqenëse është në internet, nuk keni nevojë të instaloni ndonjë softuer të ri për ta përdorur atë. Ju e aksesoni atë me një shfletues dhe të gjitha proceset kryhen në ueb. Ky mjet ju lejon të shkarkoni disa video në YouTube menjëherë.

SaveNow është gjithashtu një Shkarkues Batch YouTube falas në internet. Faqja jonë ju lejon të shkarkoni video të pakufizuara nga YouTube në grupe në formatin që preferoni.


Në çfarë formati është e mundur të konvertohen videot e YouTube në grupe?

Mjeti ynë është gjithashtu një konvertues video në YouTube. Kjo veçori mund të funksionojë së bashku me shkarkimin tonë të grupit të YouTube. Për këtë arsye, ju mund të shkarkoni video në disa formate njëkohësisht.

Shumica e platformave japin vetëm dy opsione (MP3 dhe MP4). SaveNow ofron deri në nëntë opsione. Këto janë MP3, WAV, FLAC, AAC, WebM, M4A, Ogg, OPUS dhe MP4.


Pse të shkarkoni video nga YouTube?

Megjithëse YouTube është një platformë e shkëlqyer, ka arsye të ndryshme për të shkarkuar videot e tyre duke përdorur shkarkues në internet.

Arsyeja kryesore është se shkarkimi i videove në YouTube është një mënyrë e shkëlqyer për të shmangur reklamat. Një tjetër është se kjo ju lejon të aksesoni përmbajtjen edhe kur Interneti nuk është i disponueshëm

Nëse filloni të shkarkoni videot tuaja, vonesa gjithashtu nuk do të jetë problem. Mjetet si SaveNow ju lejojnë të shikoni video HD nëse lidhja juaj e internetit është e ngadaltë.


A mund të shkarkojë iOS videot e YOUTube në grupe?

Jo, iPhone dhe iPad nuk mund të shkarkojnë video nga YouTube në grupe vetë. Kjo për shkak se iOS nuk vjen me një Shkarkues grupi YouTube. Por mund të përdorni iPhone ose iPad për të hyrë në SaveNow dhe për të përdorur shkarkuesin tonë.

SaveNow gjithashtu funksionon në mënyrë të përsosur në çdo pajisje moderne celulare. Mjeti ynë është i disponueshëm në telefonat dhe tabletët Android, duke përfshirë Amazon Fires.


A shkarkon SaveNow video YouTube HD në grupe?

Për sa kohë që videot janë të disponueshme në 1080p, mund t'i shkarkoni në atë rezolucion me mjetin tonë. SaveNow mund të shkarkojë video në YouTube në SD (360p dhe 480p), HD (720p), Full HD (1080p), Full HD+ (1440p) dhe Ultra HD (4K dhe 8K).

Vini re se nëse videoja në YouTube nuk është HD, shkarkimi i saj si i tillë nuk do të përmirësojë cilësinë e saj.


A mund të shkarkojë Windows 10 YouTube në grupe?

Jo, Windows 10 nuk mund të shkarkojë video nga YouTube në grupe. Versionet e tjera të Windows nuk mund të kryejnë një detyrë të tillë. Por ju mund të përdorni kompjuterin tuaj për të shkarkuar dhe konvertuar videot në YouTube me SaveNow.

SaveNow është gjithashtu i disponueshëm për lloje të tjera kompjuterash, si Linux, Mac dhe Chromebook.


Me cilët shfletues ueb mund të shkarkoni video të YouTube në grupe?

SaveNow funksionon në mënyrë të përsosur në Google Chrome, shfletuesin Opera, Shfletuesin Silk, Microsoft Edge, Mozilla Firefox dhe Safari. Është gjithashtu i disponueshëm për çdo shfletues të bazuar në krom.


A është e sigurt përdorimi i YouTube Batch Downloaders?

Është e mundur të gjesh shkarkues të rremë në internet në internet. Ata pretendojnë se janë mjete legjitime, por pajisja juaj merr një virus pas përdorimit të tyre. Ata gjithashtu mund të kërkojnë regjistrim për të vjedhur informacionin tuaj personal. Por këto janë pakica, shumica e mjeteve janë të besueshme dhe SaveNow është një prej tyre.

Faqja jonë testohet rregullisht për të mbajtur sigurinë sa më të lartë të jetë e mundur. Kjo është arsyeja pse ne jemi në përputhje me standardet e sigurisë së Google. Në lidhje me privatësinë tuaj, ne nuk mbajmë shënime për shkarkimet tuaja.

Misioni ynë është t'ju ofrojmë shërbimin më të mirë të mundshëm dhe siguria është një nga kërkesat. Këtu nuk do të gjeni kurrë kërcënime phishing ose malware.