Konvertuesi i YouTube në WAV

Konvertuesi i videos YouTube në wav

Fusni URL-në e videos ose listës së luajtjes për ta shkarkuar dhe konvertuar nga youtube në wav në sekonda.

MP4 - 1080p
dropdown arrow
Lidhja do të jetë e disponueshme për 100 sekonda.
Shkarko

SaveNow është zgjidhja më e mirë për të shkarkuar video në YouTube në 1080p dhe më lart. Këtu mund të konvertoni dhe shkarkoni video nga YouTube me lehtësi dhe shpejtësi. Ndryshe nga platformat e tjera, ne nuk ju tarifojmë për përdorimin e kësaj veçorie. Mjeti ynë është 100% falas.

Nëse jeni duke kërkuar për një faqe për të shkarkuar video të pakufizuara HD, tashmë e keni gjetur atë. SaveNow nuk ka kufizime shkarkimi, nuk kërkon regjistrim dhe është falas. Filloni shkarkimin menjëherë me mjetin tonë!

Të mirat:Disavantazhet:

Message bubble

Si të shkarkoni video 1080p


Thumb up

Pyetjet e shpeshta

Çfarë është rezolucioni 1080p?


I njohur gjithashtu si Full HD, 1080p është shfaqja e 1080 pikselëve vertikalisht dhe 1920 pikselëve horizontalisht në ekran. P në 1080p do të thotë skanim progresiv, kështu që videoja nuk ndërthuret.
Termi i referohet një raporti të ekranit të gjerë prej 16:9, me një rezolucion 2.1 megapikselë.

A ia vlen 1080p?


1080p është rezolucioni standard këto ditë. Kjo duhet të jetë e mjaftueshme për të ditur se po.
Full HD duket rreth tre herë më mirë se SD, dhe ka 460,800 piksele, më shumë se 720p rezolucion. Këto dallime janë të mjaftueshme për të zgjedhur 1080p mbi 480p dhe 720p kur janë të disponueshme.

Si të kuptoni nëse monitori juaj është 1080p


Nëse ekrani juaj nuk është 1080p, ai nuk mund ta shfaqë plotësisht këtë cilësi. Duhet të kontrolloni rezolucionin e monitorit tuaj përpara se të zgjidhni 1080p ose më të lartë si rezolucionin e videos.
Për të parë rezolucionin e monitorit tuaj në Windows, së pari shkoni te "Cilësimet". Klikoni në opsionin Display më pas dhe duhet të shihni nëse monitori juaj mbështet 1080p në Scale and Layout.
Në macOS, gjërat janë të ndryshme. Së pari, duhet të shkoni te Preferencat e Sistemit dhe të klikoni në opsionin Ekran. Duke klikuar në menynë Scaled, mund të shihni rezolucionin maksimal që lejon monitori juaj.

Video Camera

Pse të shkarkoni video 1080p nga YouTube?


Ka shumë arsye për të shkarkuar video nga YouTube. Një arsye është se nuk duhet t'i duroni reklamat. Një tjetër është, ju keni akses në përmbajtje edhe nëse jeni në një vend pa internet. Por arsyeja më e rëndësishme është se nuk vareni më nga lidhja juaj e internetit për të parë videon.
Meqenëse përmbajtja Full HD është më e madhe se videot SD, ajo kërkon lidhje më të shpejta për transmetim. Nëse lidhja juaj e internetit është e paqëndrueshme, nuk mund të transmetoni përmbajtje 1080p. E njëjta gjë ndodh nëse Interneti juaj fillon të dështojë krejt papritur. Por duke shkarkuar video 1080p, riprodhimi do të jetë gjithmonë i qetë.

A shkarkon SaveNow videot e YouTube në 4K?


SaveNow ju jep disa opsione rezolucioni, dhe 4K është një prej tyre.
Mund të shkarkoni video në 360p, 480p, 720p, 1080p, 1440p, 4K dhe 8K, të gjitha falas.
Nëse videoja nuk është në rezolucion 1080p, shkarkimi i saj si MP4 (1080p) nuk do të përmirësojë cilësinë e saj. Zgjidhni përkufizimet Full dhe Ultra HD vetëm kur videoja është e disponueshme në ato rezolucione.

Folder

Në çfarë formati shkarkon SaveNow videot në YouTube 1080p?


SaveNow shkarkon videot e YouTube Full HD si skedarë MP4. Nëse dëshironi një rezolucion më të lartë, si 4K dhe 8K, duhet të zgjidhni formatin WebM (4K) ose (8K) përpara se të shkarkoni.
Ka më shumë opsione nëse doni të konvertoni videot e YouTube në audio. Mund të zgjidhni MP3, M4A, Ogg, WAV, FLAC, AAC, WebM dhe Opus.

A mund të shkarkojë macOS video 1080p nga YouTube?


Jo, kompjuterët Mac nuk mund të shkarkojnë video 1080p nga YouTube. Por kjo nuk do të thotë që ju nuk mund të shkarkoni video nga YouTube me një Mac. Duke përdorur SaveNow, mund të përdorni Mac-in tuaj për të shkarkuar video në YouTube.
SaveNow funksionon gjithashtu në kompjuterë me Windows 7 e lart, laptopë Chromebook dhe kompjuterë Linux.

A shkarkon Android videot nga YouTube në 1080p?


Asnjë version i Android nuk mund të shkarkojë videot e YouTube në mënyrë origjinale. Për të shkarkuar video me telefonin ose tabletin tuaj Android, duhet të përdorni shkarkues në internet si SaveNow.
SaveNow gjithashtu funksionon me iPhone, iPad dhe pajisje të bazuara në Android si tabletët Amazon Fire.
Ne nuk e mohojmë aksesin në pajisjet celulare, ndryshe nga platformat e tjera.

Shield

A është e sigurt të shkarkosh video në YouTube 1080p me konvertues në internet?

Po, është plotësisht e sigurt për të shkarkuar videot e YouTube në Full HD me SaveNow.

Disa shkarkues mund të jenë të rremë dhe të rrezikshëm. Pasi t'i përdorni ato, kompjuteri ose telefoni juaj përfundon duke marrë malware. Ata mund të kërkojnë regjistrim për të vjedhur të dhënat tuaja në raste të tjera. Por kjo nuk ndodh këtu.

Ne e testojmë rregullisht sajtin për ta bërë atë një vend të sigurt për konvertime dhe shkarkime. Nuk do të merrni kurrë viruse ose nuk do të gjeni kërcënime phishing në SaveNow. Nëse jeni të shqetësuar për privatësinë tuaj, jini të lumtur të dini se ne nuk mbajmë shënime për shkarkimet dhe konvertimet tuaja.