Konvertuesi i YouTube në WAV

Konvertuesi i videos YouTube në wav

Fusni URL-në e videos ose listës së luajtjes për ta shkarkuar dhe konvertuar nga youtube në wav në sekonda.

MP4 - 1080p
dropdown arrow
Lidhja do të jetë e disponueshme për 100 sekonda.
Shkarko

Mund të gjeni një nga mjetet më të mira të konvertimit në ueb këtu në Savenow.to. Ne ju japim mundësinë të konvertoni dhe shkarkoni pa kufi videot e YouTube në shumë formate, duke përfshirë formatin klasik WAV.
Konvertuesi ynë YouTube në WAV është një mjet efikas për të marrë të gjitha videot e YouTube që ju pëlqejnë të ruajtura në pajisjen tuaj në një format me cilësi të lartë. Dhe gjëja më e mirë është se do t'i merrni në sekonda, pasi platforma jonë është ndër më të shpejtat në internet.

Message bubble

Për çfarë përdoret formati WAV?

Formati WAV është një format i pakompresuar që përmban audio të papërpunuar, ai përdoret kryesisht në industrinë e muzikës për regjistrime master dhe të ngjashme. Arsyeja për këtë është se ai mban të dhëna audio që tingëllojnë si origjinale. Me fjalë të tjera, formati WAV tregon besnikëri të vërtetë të lartë.
Duke qenë se WAV është një format i pakompresuar që përmban audio të papërpunuar, ai përdoret kryesisht në industrinë e muzikës për regjistrime master dhe të ngjashme. Arsyeja për këtë është se ai mban të dhëna audio që tingëllojnë si origjinale. Me fjalë të tjera, formati WAV tregon besnikëri të vërtetë të lartë.
Zhvilluar nga Microsoft dhe IBM, formati i skedarit audio Waveform, i njohur zakonisht si zgjerimi i emrit të skedarit, WAV, është një standard i formatit të skedarit audio. Është projektuar për të ruajtur bitstreams audio. Dhe, për këtë çështje, ai përdor metodën e formatit të skedarit të shkëmbimit të burimeve (RIFF) për të ruajtur të dhënat në copa.
Ky format u lëshua në vitin 1991 dhe që atëherë, është formati i paracaktuar për skedarët audio të pakompresuar në pajisjet Microsoft Windows.

Thumb up

WAV kundrejt MP3

WAV ose MP3: Cili është ndryshimi?

Dallimi për WAV dhe MP3 është se formati WAV tregon disa avantazhe të rëndësishme mbi formatin MP3, veçanërisht në lidhje me cilësinë e audios.
Formati WAV tregon disa avantazhe të rëndësishme mbi formatin MP3, veçanërisht në lidhje me cilësinë e audios.
MP3 është një format me humbje për audio të ngjeshur. Kjo do të thotë se disa tinguj janë fshirë nga regjistrimet origjinale për të zvogëluar madhësinë e skedarëve. Natyrisht, një gjë e tillë ndikon deri diku në cilësinë e zërit. Por kjo nuk ndodh me skedarët WAV sepse WAV është një format pa humbje. Si rezultat, nuk ka kompresim dhe të dhënat audio mbeten të papërlyera. Për një arsye të tillë, WAV tingëllon rreth 32 herë më mirë se MP3.
Le të shohim të gjitha avantazhet e formatit WAV mbi MP3:


Pra, ja ku e keni. WAV është më i mirë se MP3 për sa i përket cilësisë së audios.
Por do të ishte më mirë nëse nuk do të besoni se MP3 është një format i tmerrshëm sepse WAV tregon cilësi shumë më të mirë audio. MP3 është ende i vlefshëm, veçanërisht për atë që WAV është e keqe. Kjo është, kursimi i hapësirës së ruajtjes.
Madhësia mesatare e skedarit WAV është 500 Mb, ndërsa skedarët MP3 mund të jenë deri në 100 herë më të vogla se kaq. Pra, një album i tërë në formatin WAV do të ishte afërsisht 3,5 Gb.
Si përfundim, MP3 është më i mirë për ju nëse nuk keni hapësirë. Por nëse hapësira e ruajtjes nuk është problem për ju, formati WAV është mënyra më e mirë. Është formati me cilësinë më të lartë të audios.

Video Camera

Si të konvertoni një video në Youtube në skedar WAV me Savenow.to

Të konvertosh videot nga YouTube në formatin e skedarit WAV është diçka vërtet e thjeshtë. Edhe njerëzit me njohuri të ulëta për kompjuterin ose redaktimin e videove mund ta bëjnë këtë, e gjitha kjo falë ndërfaqes sonë miqësore për përdoruesit.
Siç mund ta shihni më poshtë, procesi është i shkurtër dhe i thjeshtë, por i shpejtë. Pas vetëm disa klikimeve, videoja do të konvertohet, gati për ta shkarkuar në sekonda.
Për të kthyer videot e YouTube në skedarë WAV, thjesht duhet të ndiqni këto hapa të thjeshtë:


Dhe të konvertosh videot në skedarë WAV është po aq e thjeshtë sa ajo me Savenow.to. Me disa klikime dhe sekonda, mund të konvertoni dhe shkarkoni të gjitha videot që dëshironi nga YouTube me lehtësi absolute.
Kështu që tani mund të shkarkoni këngët tuaja të preferuara nga YouTube në cilësinë më të lartë të mundshme pa asnjë problem.

Folder

A është e mundur të konvertohen të gjitha listat e luajtjes me Savenow.to?

Po, ju mund t'i konvertoni të gjitha listat e luajtjes së YouTube në WAV, të gjitha videot menjëherë, me konvertuesin tonë YouTube në WAV.
Qëllimi i platformës sonë është ta bëjmë jetën tuaj më të rehatshme. Dhe ne e dimë se nëse planifikoni të shkarkoni disa video, mund të jetë vërtet e lodhshme ta bëni një nga një. Dhe detyra e konvertimit të mbi 20 videove mund të jetë shumë e gjatë. Por ky nuk është problem me mjetin tonë, sepse ne ju lejojmë të konvertoni shumë video në të njëjtën kohë.
Dhe ne ju themi se procesi nuk është disi më i ndërlikuar apo asgjë. Për të shkarkuar listat e luajtjes në YouTube, duhet të ndiqni të njëjtat hapa të treguar më lart, por me një ndryshim. Në vend që të kopjoni dhe ngjitni URL-në e një videoje të vetme, thjesht duhet të futni një URL të listës së luajtjes për të konvertuar të gjitha videot e saj në të njëjtën kohë.
Megjithatë, në varësi të numrit të videove që po konvertoni njëkohësisht, procesi mund të zgjasë më shumë. Pra, mos u shqetësoni nëse ju duhen disa minuta kur konvertoni dhjetëra video në të njëjtën kohë. Eshte ne rregull.

Shield

A është i sigurt përdorimi i konvertuesve YouTube në WAV?

Ishte një kohë kur përdorimi i konvertuesve në internet si Savenow.to ishte diçka e rrezikshme. Ky lloj mjeti ishte i lidhur me viruse, malware dhe phishing. Dhe shkarkimi i videove nga YouTube duke i përdorur ato mund të nënkuptojë një lajm të keq për pajisjen tuaj. Por ato ditë janë në të kaluarën, veçanërisht me platformën tonë si referencë.
Faqja jonë testohet rregullisht nga profesionistë për të mbajtur standardet e sigurisë sa më të larta që të jetë e mundur. Po kështu, ne bëjmë çmos për ta mbajtur platformën tonë të lirë nga çdo kërcënim kibernetik, në mënyrë që të mund të konvertoni dhe shkarkoni videot në YouTube pa asnjë problem.
Përgjigja jonë është po, është e sigurt të përdoret mjeti ynë falas i konvertuesit nga Youtube në WAV.