Konvertuesi YouTube në FLAC

Vendosni URL-në e videos ose Listës Play që dëshironi të konvertoni dhe shkarkoni.

Lista e Fillimit dhe Mbarimi

Të gjithëve u pëlqen të dëgjojnë muzikë dhe podkaste në YouTube. Dhe arsyeja është e thjeshtë: duke llogaritur me miliarda përdorues, YouTube pret miliona dhe miliona këngë. Me fjalë të tjera, faqja në internet më e vizituar në botë ka një katalog muzikor masiv edhe më të gjerë se Spotify dhe Deezer. Dhe YouTube YouTube u bë mediumi më i arritshëm për të gjetur këngë dhe për të dëgjuar muzikë si rezultat.

Sidoqoftë, megjithëse transmetimi i muzikës në YouTube është i drejtpërdrejtë, asgjë nuk mund të luajë këngën jashtë linje direkt nga pajisja juaj. Dhe meqë e dimë këtë, ne ju ofrojmë një nga mjetet më të mira të konvertimit YouTube në Flac në Internet në Savenow.to. Në atë mënyrë, mund të konvertoni dhe shkarkoni të gjitha këngët dhe podkastet tuaja të preferuara nga YouTube në hapësirën e ruajtjes së pajisjes tuaj në sekonda.


Çfarë është formati FLAC?

Formati Free Codec Audio Lossless, i njohur zakonisht si FLAC, është një format audio me burim të hapur për kompresimin e humbjes së audios. Kjo do të thotë se nuk ka humbje të cilësisë të përfshirë gjatë kompresimit.

Krijuar nga Fondacioni Xiph.Org dhe lëshuar në 2001, është formati më i përdorur pa humbje. Karakteristika e tij më mbresëlënëse është se ajo paraqet një cilësi audio praktikisht identike me një CD zyrtar, por me një madhësi 50% më të vogël.

Lidhur me shpërndarjen dhe përdorimin e tij, pajisjet dhe lojtarët më modernë mbështesin FLAC. Për shembull, tabletët e telefonave Android mbështesin skedarët FLAC natyrshëm dhe lojtarët si VLC dhe Winamp i luajnë ato pa asnjë problem. Dhe është mjaft i famshëm që të jetë formati pa humbje i përdorur nga Deezer në pajtimin e saj të muzikës Hi-Fi.


FLAC vs MP3. A ja vlen FLAC?

MP3 është një format për kompresimin me humbje. Kjo do të thotë, disa tinguj humbasin qëllimisht gjatë kompresimit për të zvogëluar madhësinë e skedarit masivisht. Dhe kjo, natyrisht, ndikon në cilësinë e zërit.

Sidoqoftë, formati FLAC nuk përfshin ndonjë humbje (arsyeja është pa humbje) dhe e mban cilësinë e audios të papërlyer. Tingëllon po aq i saktë sa tingëllon kur regjistrohet.

Thënë kjo, formati FLAC mposht MP3 kur bëhet fjalë për cilësinë. Skedarët FLAC tingëllojnë madje dhjetë herë më mirë se ato MP3 dhe tregon besueshmëri më të lartë. Pra, po, FLAC është dukshëm më e mirë se MP3 për nga cilësia.

Por cilësia vjen me një çmim. Skedarët FLAC janë rreth dhjetë herë më të mëdha se skedarët MP3. Kështu, një album i tërë me 10 këngë në formatin FLAC do të zërë shumë hapësirë ruajtëse. Pra, nuk është një opsion nëse po ju mbaron hapësira, me siguri.

Por si përfundim, ne e konsiderojmë që formati FLAC ia vlen absolutisht. Dallimi i cilësisë është thelbësor kur luhet me pajisjet e duhura audio. Pra, nëse doni të dëgjoni muzikë në cilësinë më të lartë të mundshme të audios, formati FLAC është një nga opsionet më të mira.


Si të ktheni videot nga YouTube në skedarët FLAC

Tani është koha t'ju tregojmë se si të përdorni platformën tonë për të shndërruar videot e YouTube në FLAC.

Ju do të ishit të lumtur të dinit se procesi është shumë i shpejtë dhe i drejtpërdrejtë. Fjalë për fjalë, pasi të keni bërë disa klikime dhe të keni pritur disa sekonda, videoja do të jetë gati që ju të shkarkoni në formatin e dëshiruar.

Gjithashtu, ne ju themi se nuk keni nevojë për ndonjë njohuri të mëparshme në informatikë dhe redaktim video për të përdorur mjetin tonë të konvertimit. Ka një ndërfaqe të krijuar posaçërisht në mënyrë që edhe më të panjohurit me kompjuterët ta përdorin atë.

Për të shndërruar videot e YouTube në skedarë FLAC, duhet të:

Dhe kjo eshte e gjitha. Platforma jonë do ta shndërrojë videon YouTube në FLAC brenda pak sekondash.

Reallyshtë vërtet kaq e thjeshtë. Vetëm disa klikime janë të nevojshme për të përdorur platformën tonë dhe shndërrimi do të bëhet me shpejtësi të lartë.

Kështu që përdorni Savenow.to për të kthyer dhe shkarkuar video në YouTube. Konvertimi është i shpejtë dhe i drejtpërdrejtë.


Kur të ktheni videot YouTube në formatin FLAC

Edhe pse formati FLAC është më i mirë se MP3, jo të gjitha videot në YouTube mund të shndërrohen në këtë format pa humbje. Dhe kjo nuk është për shkak se nuk është e mundur, por që konvertimi nuk do të sjellë rezultatin e pritur: muzikë me besnikëri të lartë.

Arsyeja është që pasi audio dixhitale të jetë kompresuar me humbje me MP3, për shembull, nuk është e mundur të rimarrni cilësinë origjinale të audios. Prandaj, të dhënat e humbura gjatë kompresimit nuk kthehen edhe nëse e ktheni skedarin MP3 në një skedar FLAC.

Pra, para se të vendosni për të kthyer një video të YouTube në FLAC, përcaktoni nëse audio e videos nuk është e ngjeshur tashmë. Nëse është, mos e konvertoni në këtë format sepse do të përfundoni vetëm me një skedar të madh me audio me cilësi të ulët. Por nëse jo, zgjidhni FLAC për të ruajtur cilësinë origjinale të videos në video pas konvertimit.


Çfarë është një konvertues në internet?

Një konvertues falas në internet është një mjet i bazuar në internet për të kthyer skedarët në formate të tjera në Internet. Kjo do të thotë që ju nuk keni nevojë të shkarkoni softuer për të kthyer skedarët, sepse të gjitha proceset kryhen në cloud në vend të pajisjes tuaj. Dhe kjo garanton shndërrime dhe shkarkime me shpejtësi të lartë.

Savenow.to është një konvertues në internet që ju lejon të ktheni dhe shkarkoni video nga YouTube në formatin e preferencës tuaj pa asnjë kosto. Pra, na zgjidhni në krahasim me platformat e tjera për të shndërruar videot e YouTube në FLAC.


A është i sigurt konvertimi dhe shkarkimi i videove të YouTube në formatin FLAC?

Në të vërtetë varet nga mjeti që përdorni për të kthyer dhe shkarkuar videot. Nëse përdorni një të gabuar, pajisja juaj mund të përfundojë me një virus ose malware. Në raste të tjera, ju mund të gjeni kërcënime të mashtrimit.

Por ne ju ofrojmë shërbime të sigurta konvertimi këtu në Savenow.to. Pavarësisht se sa video shkarkoni me mjetin tonë, gjithmonë do ta merrni videon dhe asgjë më shumë se kaq. Kjo sepse platforma jonë testohet rregullisht për ta mbajtur atë të pastër nga kërcënimet kibernetike të çdo lloji.

Ju lutemi, na besoni dhe konvertoni dhe shkarkoni videot e YouTube këtu sepse jeni të sigurt me ne.